Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/streetacademymc.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140
Solo kurser og kør med dem du kender – Street Academy MC

Solo kurser og kør med dem du kender

Der udbydes solo kurser for dem er ønsker fuld opmærksomhed på deres kørsel og et helt individuelt forløb.  Her kan man så få skræddersyet kurset og hvilke ting man ønsker at forbedre i samarbejde med Street Academy Mc.

Hvis i er nogle venner, der plejer at køre sammen kan i også rette henvendelse og få skræddersyet et kursus præcis til jer. På denne måde får i et kursus med dem i kender og kører med til hverdag. Det giver en god dynamik og en god indlæring i et positivt miljø.

Ring og lav en aftale, så finder vi en løsning for jer.

Vel mødt.

Henrik

 

One Reply to “Solo kurser og kør med dem du kender”

 1. Søndag d 3/7.2022
  Jeg har lige haft 4 timer holdkørsel hos Henrik Friis fra https://streetacademymc.dk
  Det var en fantastisk oplevelse på flere områder.
  Jeg er bidt af en gal fartbølle der vil frem og helst ligge forrest. Det er virkelig min hæmsko for at få lært at køre “ordentlig” og forbedre min kørestil.
  I alle de år ( 10 år) jeg har kørt MC, har jeg lagt min mc ned ved stop/stands situationer. Det er mega frustrerende. Når jeg skal lære noget nyt, vil jeg kunne det med det samme. Det er selvfølgelig urealistisk, samtidig er jeg enormt perfektionistisk, så når tingene ikke lykkedes bliver jeg vred.
  Jeg fik i dag lært af det ordsprog der siger :
  ” Du skal kunne kravle før du kan gå” er så sandt.
  Jeg blev mødt lige præcis der, hvor jeg er af Henriks rolige og tålmodige væsen, samt hans store erfaring. Han havde på få minutter aflæst mig, så han kunne give mig den feedback, jeg skulle bruge for, at få ændret mit mønster. De rettelser han kom med, blev afprøvet igen og igen på landevejene, så min indsigt blev større og netop den aha oplevelse gav mig mod og styrke til at komme videre med de ting jeg kan ændre for, at få min kørestil bedre og mere sikker.
  Jeg er ikke færdig hos Henrik, da han har individuelle kurser, så vil det være perfekt for mig at få opfølging.
  Jeg er nu også tilmeldt mestersvinger i Sverige, så jeg har virkelig rykket mig og fået mod på meget mere.
  Jeg kan varmt anbefale at tage en snak med Henrik, så du/i kan få den vejledning i har brug. Vi kan altid lære mere selvom om vi tro vi kan det hele
  Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top